Så att klockorna stannar

Det var så dumt jag uppfattade kvällens Aktuellt. Inte för att de var speciellt dåliga (eller bra) på att bevaka nyheter (men kanske lite hur mesiga journalisterna är mot intervjupersonerna) utan snarare vad det är som händer i landet.

Det började med någon pseudodebatt om Yasri Khans ovilja att hälsa på kvinnor vändes till att inte vara ett problem, eftersom alla kvinnor vill inte att man hälsar på dem?!

Det fortsatte med att  berätta (inget nytt) att 15-åriga fotbollsdomare inte kan få döma småpojkfotboll i utbildningssyfte, utan att både föräldrar och ledare kallar dem både för könsord och hotade. What the fuck?! Chansen att någon av killarna som springer runt där blir proffs så att du får chansen att sola dig i glansen är så liten att att nanopartiklar… ja blir stora…

Sen hur folk utnyttjar och förskingrar andras pengar (man får inte göra så, så enkel är det) och de som sitter och kan stoppa det hela BLUNDAR för det! Vad faaaaan!

Hörde dessutom att Folkhälsoinstitutet kommer att köra på på samma pandemivaccin som gav narkolepsi… Men hoppa ur knäet på läkemedelsbolagen, please.

Tappar helt och full förtroendet för folk i hela landet. Var är rimmen och resonen och det sunda förnuftet? Är det ingen som lyssnar på vad de andra säger, eller ens vad de själva säger? Jävla jönsar och klabbarpare hela jävla högen fan i mig (ja, svära får man inte inte men det är helt OK att vara kriminell utan staff). FY FAN.

Om du vill se möget så finns kvällens avsnitt här (men gör det inte, du blir bara arg).

 

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s